Viikkokilpailu runkosarja IGS jäsenet

Iitin Golfseuran viikkokilpailu 2023

Runkosarjamaksu / koko kausi. Runkosarjamaksu oikeuttaa yhteen pelikierrokseen kunakin osakilpailujaksona.

20,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

 

Kilpailussa noudatetaan Iitti Golfin paikallissääntöjä. Viikkokilpailu on avoin kaikille osallistujille, kilpailussa on yksi sarja. Miesten tee on tavanomaisesti keltainen. Naisilla tiiboxia vastaava boxi on punainen. Poikkeukset on ilmoitettu osakilpailujen kilpailukutsuissa.

Hinta & Maksaminen: Runkosarjan hinta on 40 euroa, Iitin Golfseuran jäseniltä 20 euroa. Runkosarja sisältää 6 osakilpailua (1.5.–31.8.). Hinta ei sisällä green fee-maksua vaan sen osalta noudatetaan yleisiä Iitti Golf Oy:n greenfee hintoja. Runkosarjaan voi ilmoittautua kauden aikana missä vaiheessa tahansa, mutta hinta pysyy samana.

Runkosarja sisältää jokaisessa kuudessa osakilpailussa yhden yrityksen. Halutessaan voi pelata lisäkierroksia jokaisessa osakilpailussa. Lisäkierrokset 7 euroa / kpl on maksettava caddiemasterille ennen kierrosta.

**Kilpailuun osallistuminen: ** Ilmoittautuminen kilpailukierrokselle on tehtävä ennen kierrokselle lähtöä.
Ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyden kilpailun järjestelijään. HUOM: Jokainen pelattu kierros on tasoituskierros.

Tiedottaminen & Palkinnot: Kilpailut ja tulokset julkaistaan Iittigolf.com sometileillä ja kotisivuilla sekä klubitalon ilmoitustaululla.

Julkaistavissa erillisissä kilpailukutsuissa ilmoitetaan pelimuoto, tee ja kilpailutuomari sekä yhteistyökumppani ja palkinnot.

Palkinnot ovat pääasiassa yhteistyökumppanin lahjakortteja tai tuotepalkintoja sekä päivittäistavarakaupan lahjakortteja arvoltaan 100€, 50€, 30€ ja 20€. Kokonaiskilpailussa palkintojen arvot ovat vähintään samat. Lisäksi seura jakaa arvontapalkintoja jokaisessa tapahtumassa.

Pistelasku kokonaiskilpailuun: Yksittäisissä viikkokilpailuissa jaetaan pisteitä seuraavasti: 12p, 10p, 8p, 6p, 5p, 4p, 3p, 2p ja 1p ja finaalissa jaetaan kaksinkertaiset pisteet. Finaalipisteiden saanti edellyttää pisteitä (5+) aikaisemmista yksittäisistä viikkokisoista. Runkosarjan kuudesta pelistä huomioidaan viisi parasta tulosta.

Viikkokisafinaali .: Finaalipäivän kisa (2.9.) on avoin kilpailu ja se pelataan Syksyn Lyöntipeli Open-kilpailun yhteydessä.

Seura palkitsee yllätyspalkinnoilla pelaajat jotka sijoittuvat runkosarjassa kolmen parhaan joukkoon mutta eivät voi osallistua finaaliin.  

OSAKILPAILUT

Aikataulu Pelimuoto ja tii  29.5.–11.6.  PB HCP Keltainen  12.–25.6.  LP HCP Keltainen 26.6–9.7. LP HCP Punainen 10.7.-23.7 PB HCP Keltainen 24.7–6.8 LP HCP Valkoinen   7.8–20.8 PB HCP Keltainen 2.9 Finaali 

Jokaiseen osakilpailuun ja kilpailukierrokselle on ilmoittauduttava erikseen caddiemasterille tai Wisegolfissa.